Personal Profile roasting

Met Buizerd & Saars branden wij koffie op maat. Op uw maat.

Samen gaan we op zoek naar de koffie die het beste bij uw zaak past.

Uw koffieprofiel,
exclusief voor uw zaak

Hoort bij het dessert van uw menu eerder een koffie met een smakenpalet van donkere chocolade? Of vindt u dat uw gasten de avond beter afsluiten met een bakje troost dat citrustinten afgeeft? We stellen voor u een gepast koffieprofiel samen, exclusief voor uw zaak. Zo kan u uitpakken met koffie die even uniek is als uw menukaart.

Maar dat profiel kan ook flexibel zijn. Verandert u de menukaart en wil u dat de koffie mee verandert? Geen probleem. Werkt u per seizoen met een ander menu? Wij veranderen met u mee.

Hoe werkt het?

Wij branden de koffie met een Probat 5. Die kan 5 kilogram per batch aan, waardoor wij direct aan uw vraag kunnen voldoen. U bestelt wat u nodig heeft, wij slaan meteen aan het branden. Voor u is er dus geen stockage probleem.

De koffiebonen worden geleverd in een handige hersluitbare ventielverpakking.

Ik heb mijn bonen.

En nu?

Buizerd & Saars deelt graag zijn expertise, zodat u telkens opnieuw de perfecte tas koffie kan inschenken. Voor advies bent u bij ons aan het juiste adres.

De drie belangrijkste elementen zijn – behalve de bonen zelf natuurlijk – de kwaliteit van het water, de koffiemachine en de koffiemolen. Het soort water dat u gebruikt, beïnvloedt de smaak van de koffie. Bovendien moet de machine voldoen aan de capaciteit van uw zaak. Of u nu één kopje serveert, of meerdere tegelijk, dat mag niet tot kwaliteitsverlies leiden. De ideale maalgraad van de boon, ten slotte, hangt af van welk soort koffie u serveert. Ook daarover krijgt u bij ons advies.

zonder huurcontract en bijkomende verplichtingen

Daarom kan u bij Buizerd & Saars ook terecht voor advies, verkoop en installatie van:

Kees van der Westen

Espressomachines

Dankzij hun uitzonderlijke design, hun ongekende technische kwaliteit en graad van afwerking vinden deze machines hun weg naar de top-espressobars over de hele wereld. Deze espressomachines zijn een staaltje van ultiem vakmanschap. Contacteer ons vrijblijvend indien u van naderbij wenst kennis te maken met de Spirit, de Mirage of de Speedster.

Dalla Corte

Espressomachines

De familie Dalla Corte is al meer dan vijftig jaar actief in de ontwikkeling van espressotoestellen. In 2001 stichtten vader en zoon hun eigen firma Dalla Corte, met zetel in Milaan. Sindsdien veroverden zij de wereld met hun revolutionaire semi-automatische espressotoestellen, Evolution, proof of taste.

Dankzij innoverende technieken, zoals een perfecte temperatuurstabiliteit, volledig onafhankelijk functionerende groepen en een online controlesysteem, leveren deze toestellen het bewijs van smaak – hun serie 20.03 noemen ze niet voor niets de Proof of taste. Het resultaat is de ultieme espressokop, met constante smaak en een perfecte extractie.

Perfect Moose

Melkopschuimer

De Perfect Moose is de slimme geautomatiseerde melkopschuimer die het werk van de drukke barista overneemt.
Vertrouw op de slimme technologie van de Perfect Moose die de bewegingen van een barista overneemt.
Daarnaast kan u gelijk welke vloeistof gebruiken én eigen recepten opslaan.

Ditting

Koffiemolens

In de wereld van het koffiemalen staat Ditting garant voor hoge kwaliteit, vernieuwing en competitieve producten. Het is de nummer één inzake professionele, high-end koffiemolens voor retail en horeca, maalschijven en doseersystemen. De kenmerkende Zwitserse precisie is voelbaar in elk detail.

Mahlkönig

Koffiemolens

Het Duitse Mahlkönig is marktleider in de fabricage van professionele koffiemolens.
Specifiek voor de horeca zijn er de modellen Single espresso grinder K30ES en de Twin espresso grinder K60ES. Ze zijn eenvoudig te bedienen en te onderhouden, wat hen uitermate geschikt maakt voor koffie- en espressobars.

Aanvraag informatie

Heb je als restauranthouder of horeca uitbater interesse voor onze Personal Profile Roasting  mogelijkheden? Zou je graag een verkooppunt willen worden van onze B&S koffies? Of heb je gewoon een vraag?

Vul dan onderstaande gegevens in en ik contacteer je weldra

Contact

Adres

Buizerd & Saars

Chris Moreels

Neerrechemstraat 11 A

B-9770 Kruisem

Tel.

+32 (0) 497 35 35 77